Telenor

  • Karachi

Telenor

Situated within the city of lights, on entering the vicinity of this office one feels a relaxing awe. Blinded by the immense white light. However, as you move further through the entrance corridor, it begins to feel relaxing, that is exactly the moment when the advertisements appear. Basically what we have done is to wash away any pre-conceived notions bearing on a visitors mind, so that they may digest fully what each advertisement is saying. Thus, by integrating the advertisements with the interior, we have not only made good use of the interior walls, but also we have been able to render them well and perhaps buy the client more future customers.Therefore the project resulted in being multi-dimensional in terms of its benefits from both the perspective of the client and its end users.